Nu ska vi se då!

Jag bestämde mig för att i alla fall visa mitt hemliga recept. Så här kommer det:
1. Bryn 4-500 g köttfärs i stekpannan.
2. Undertiden som köttfärsen bryner plocka fram Dolmiosåsen med valfri smak.
3. Häll i såsen i köttfärsen och rör om.
4. Koka pasta.
5. Hacka lite grönsaker.
Svårare än så var det inte och gott blev det!
Serveras gärna med ett glas kallt vitt vin. Det är ju trots allt måndag.
Nu har jag precis myst framför TVn med lite efterrätt. Turkisk vaniljyoghurt med russin, vindruvor och kiwi.
Inte fel!
God natt.

Hemligt recept..

Jag håller på för fullt att laga mitt nya specialrecept. Jag kan inte avslöja vad det är än och jag har inte riktigt bestämt mig om jag vill dela med mig av detta.. Det får jag se efter jag har smakat! Men förmodligen så kommer det en beskrivning senare!

Smaklig måltid!

Tack!

Ibland är man inte så smart

Jag fick låna en blixt av pappa till min nya systemkamera.. Jag har hela eftermiddagen gått och funderat på hur det skulle vara att kolla rätt in i blixten och blixtra.. Så nu var jag tvungen att prova. Vart jag än tittar nu så ser jag vita fält och det försvinner inte.. Ibland är man inte så smart..

Telefonterror!

Nu hade jag tänkt att sätta mig ner och skriva ett helt annat inlägg än vad det blir nu. Jag tänkte skriva att jag på senaste tiden blivit lite inspirerad att starta eget men det får bli i nästa inlägg:)

Jag hade nämligen skrivit tre rader på ämnet som jag nämnde ovan när min telefon börjar ringa. Och nu blev jag avbruten igen! haha. Jag har någon konstig grej för mig att min mobil alltid måste vara igång, på dagen har jag den på mig och på natten ligger den bredvid mig på sängbordet. Konstant tillgänglig. Jag gillar verkligen mitt jobb och jag trivs jättebra men min dag började kl. 2 inatt när telefonen helt plötsligt "pling pling" (okej den låter inte "pling pling" men hur beskriver man ett smsläte med bokstäver, bzzzz bzzzz kanske?). Det är en kollega som SMSar och skriver att hon är sjuk och inte kan komma imorgon. Jag tar in den här informationen lite halvt och somnar om. Klockan 8 kommer nästa. Ytterligare en kollega som är sjuk. Tar upp datorn, kollar snabbt på schemat för att konstatera att de resterande som jobbar klarar sig trots två sjuka. Somnar om och klockan blir 10. "pling bzzz". "Har du hört nått från **** h*n är inte här?" Det kan jag väl i och förstå om de skickar. Så klockan 10 började jag inse att det kanske inte var lönt att somna om igen. Och nu under eftermiddagen mellan klockan 14-16.35 så har det ringt 5 gånger, haha. Ska jag tillägga att detta är min lediga dag! Jag har egentligen inget emot det, alls. Det är bara svårt att koppla bort jobbet de få dagar man väl är ledig men det är väl så det är!

Har i alla fall bestämt mig för att stänga av mobilen på natten.. Så man slipper vakna av kollegornas välvilja att höra av sig när de är sjuka;)

Nu vet jag vad det handlar om!

Jag har under en längre tid haft väldigt svårt att förstå varför folk pratar så mycket om filmen Twilight. Jag har inte direkt ägnat den en tanke och bara avfärdat den i diskussioner. Robert Pattinson syns överallt, i TV, tidningar, ja i praktiskt taget vart enda media man kan tänka sig. Jag har inte vetat vem det är och har verkligen inte förstått varför han senaste tiden har toppat listorna för snyggaste killen. Vad har det handlat om egentligen?

Nu vet jag! Idag har jag sett filmen. Fenomenet även kallat Twilight har även nått fram till mig. Från att ha trott att det bara var en vanlig film som blivit aningen för hipe'ad till att tycka att det var den bästa filmen jag sett på länge och från att ha tyckt att Robert Pattinson borde stått längst ner på topplistorna för snyggaste killen till att ändå förstå vad folk (läs tjejer) tycker är charmigt med honom. Nu ser jag med spänning fram emot nästa film, Twilight New Moon.
Tack syster för en mysig filmkväll!
Godnatt.

Första julmusten i år!

Idag har jag som jag skrev innan varit lite halvkass. Jag tog mig ändå ut och handlade lite mat och när jag gick förbi hyllan med julmust kände jag hur den riktigt skrek på mig att jag skulle köpa en flaska. Så efter att jag har storstädat hela lägenheten (läs legat på badrumsgolvet och skubbat) så gjorde jag iordning lite grekisk sallad och satte mig framför tvn med mitt glas julmust och kollade på den nya hitserien Ullared!

Nu ska ja se lyxfällan. Måste ju lära mig hur jag inte ska göra nu innan jag börjar läsa "Alla svenskar kan bli miljonärer" eller vad den nu hette!

Sjuklig dag idag..

Har varit hes i två dagar nu och tappat rösten lite titt som tätt när man pratar med kunder på jobbet. Låter ungefär som en kille i målbrottet till och från. Det är inte jättevackert, men jag tycker det är ganska roligt när rösten spricker! Vaknade i alla fall i morse av att halsen börjat göra ont också, tyckte lite synd om mig själv och vips så kommer migränen krypandes. Nu ligger jag nedbäddad i min säng, hade stängt av ljudet på mobilen, för att ja blir lite ljudkänslig när ja har migrän. Det värsta har gått över och när jag nu tog fram min mobil och skulle kolla på den så hade jag 2 missade samtal och 3 meddelanden. 1 missat samtal var från jobbet, där en kollega påminde mig om ett telefonmöte som skulle börjat kl 13.. Klockan är nu 13:50.. Jag missade det! Sablar.. Min enda tanke när huvudvärken satte i var att bädda ner mig och försöka sova.. vilket ja gjorde. Försök förklara det på jobbet. Men jag skickade ett meddelande och sa som det var så ja hoppas det är lugnt! Jag känner mig ändå lite dum.

Tanken med dagen var att jag skulle ta en sväng in till stan och handla lite. Jag behöver mat.. för tillfället har jag endast mackor och en lunchlåda som jag lagade till igår, som för övrigt var väldigt god!
Men nu ska ja hitta lite goda recept och så ska ja ändå försöka dra mig ut och handla lite mat i alla fall!
Hej!

Vem vill bli miljonär?

Idag har jag inhandlat en bok. Det är inte varje dag jag köper en bok. Och det är inte vilken bok som helst, utan nu ska jag bli miljonär. Den heter "Så kan alla svenskar bli miljonärer" av Per H Börjesson. Jag är svensk, alltså kan jag bli miljonär!

För den som också vill prova på detta så kan jag rekommendera Adlibris. För denna boken fick jag betala 29kr men då tillkom frakten, som i och för sig var gratis.. Tänk om det kommer vara mina bästa investerade 29kr. Den som lever får se, och den som inte lever bryr sig nog inte om jag blir miljonär eller inte!

Jag har gjort mer saker idag, inte bara köpt en bok.

Dagens fundering:

Vad har jag gjort mer idag än att ha köpt en bok?